网站地图 | XML地图 | 辅导专题 | 论坛

思源教育免费服务热线

主页 > 中学-中高考 > 高中试题 > 新鲜出炉!2019上海外语一考英语听力试运转试题、答案

新鲜出炉!2019上海外语一考英语听力试运转试题、答案

日期:2018-12-06 13:11 点击:

2019年普通高等学校招生全国统一考试(1月份)暨2019年上海市普通高校春季招生统一文化考试英语听力试运于今天上午8:50-9:20举行,相信很多同学都已经收听了,思源教育小编第一时间为大家整理出了原题的音频与答案,大家可以自行核对。

题目

I. Listening Comprehension

Section A

Directions: In Section A, you will hear ten short conversations between two speakers. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. The conversations and the questions will be spoken only once. After you hear a conversation and a question about it, read the four possible answers on your paper, and decide which one is the best answer to the question you have heard.

1

A. She’s too sick to have any visitor.

B. Her sister’s flight was canceled.

C. Her sister has changed her plans.

D. She picked up her sister last night.

2

A. The library closes at five o’clock.

B. She’ll get the things the man needs.

C. Mary wants to go to the classroom too.

D. There isn’t enough time to go to the classroom.

3

A. Take less medicine each day.

B. Visit him as often as possible.

C. Have more stretching exercises.

D. Try a new kind of headache medicine.

4

A. The next bus leaves in 15 minutes.

B. The man can go to the exhibition by bus.

C. The man missed the subway train to the exhibition.

D. The subway will arrive at the exhibition before 11:30.

5

A. The cellphone cannot be repaired.

B. The woman misunderstood what he said.

C. He doesn’t know what’s wrong with the cellphone.

D. The problem is different from what he thought it was.

6

A. She wished she had gone to sleep earlier.

B. She missed the beginning of the program.

C. She fell asleep before the program ended.

D. She was awakened in time to see the program.

7

A. More copies of the letter are needed.

B. It’s too late to apply for the university.

C. The man should get a more recent reference letter.

D. The principal is the best person to write the letter of reference.

8

A. He wants to talk to Sally and Mark.

B. The woman should not let out others’ secret.

C. He will explain to the woman what happened.

D. The woman shouldn’t get involved in the situation.

9

A. He wants the woman to postpone the lecture.

B. He hasn’t finished preparing for his lecture.

C. He can’t explain the simple concepts of economics.

D. He regularly gives lectures to high school students.

10

A. Hire a tutor before the mid-term exam.

B. Avoid making any mistake in the exam.

C. Turning to the same tutor that she had.

D. Work hard to catch up with others.

Section B

Directions: In Section B, you will hear two passages and one longer conversation. After each passage or conversation, you will be asked several questions. The passages and the conversation will be read twice, but the questions will be spoken only once. When you hear a question, read the four possible answers on your paper, and decide which one is the best answer to the question you have heard.

Questions 11 through 13 are based on the following passage.

11

A. Most canals were not wide enough for the boats.

B. Other means of transportation became accessible.

C. The boats were no longer considered fashionable.

D. They learned the boats were bad for the environment.

12

A. Some people get frustrated with their speed.

B. They are mainly used for transportation.

C. People can have easy access to them.

D. A license is needed to operate them.

13

A. The changing role of narrow boats.

B. The uniqueness of the design of narrow boats.

C. The importance of narrow boats in the 18th century.

D. The reason why British people say hello to strangers.

Questions 14 through 16 are based on the following passage.

14

A. To get new design ideas.

B. To make furniture used in space.

C. To take part in scientific training.

D. To create an environment similar to Mars.

15

A. It is operated by NASA.

B. It offers people a taste of isolated life on Mars.

C. It is used to train people for an educational purpose.

D. It helps people to get used to living with limited resources.

16

A. How to store things.

B. How to think creatively.

C. How to live in space.

D. How to cut down the cost.

Questions 17 through 20 are based on the following conversation.

17

A. Profession.

B. Manners.

C. News reports.

D. Psychology tests.

18

A. By travelling worldwide.

B. By testing the door holder.

C. By dropping a pile of papers.

D. By putting cups of coffee on a tray.

19

A. 35.

B. 55.

C. 70.

D. 90.

20

A. She impressed the reporter with what she held in her hands.

B. She helped the reporter even though her hands were full.

C. She was looking for what she could do for others.

D. She told the reporter a warm enough story.

答案

1.C 2.D 3.A 4.B 5.D 6.C 7.C 8.D 9.B 10.A 11.B 12.C 13.A 14.A 15.D 16.A 17.B 18.C 19.A 20.B

文本
 


讲座预告

最新活动

热门课程

高一化学超前班(课程超前)

    本课程专为高中学生开设,教师均拥有多...

中学生语文培训

    3-6岁英语英语课程 LoveEnglish 自然拼读课程...

初二英语拓展班(同步+提高)

    思源教育的初二英语培优班,是思源的特...

高二物理拓展班(同步+提高)

    本课程专为高中学生开设,教师均拥有多...

中学寒假班

    思源初中生寒假班致力于解决家长工作繁...

WTE(1A1B)

    思源教育的一年级Welcome to English是Talk T...

升初二超前班

    暑假--升初二超前班(全年课程连贯超前...
标签:春考政策    春考辅导    春考学业辅导    
相关资讯

更多校区查询

饮水思源,源自交大

思源教育(原上海交大思源进修学院,简称思源教育)成立于1996年。自建校以来,秉承交大校训,依托名校师资,提供专业的幼儿辅导、小学辅导、初中辅导、高中辅导、托班辅导、三校生高复等,学生遍及全市各区,至今以帮助六万多余名学子取得优异成绩,成功考入理想的各级院校!20年来思源已成为“中考教学研究中心”、“中学个性化学习教育基地”、“快速学习法”实验学校。

  • 二十年教育经验
  • 十余项教育大奖
  • 六万余名学员顺利毕业
思源logo尺寸220

总课程咨询热线:400-678-9493 服务时间:9:00-20:00,双休日照常

手机网站访问地址:http://www.siyuanedu.com/m/ 地址:上海市徐汇区广元西路45号交大慧谷 电话:400-678-9493
思源教育LOGO

咨询热线:400-678-9493

在线咨询

乘车路线

思源教育微信公众号二维码1

上海思源教育微信平台

思源教育微信公众号二维码2

上海思源教育三校生高复平台

Copyright © siyuanedu.com 上海徐汇区思源教育培训中心  沪ICP备11008344号

在线咨询答疑
400-678-9493